Gouden producten
bij Arnhem Rookworststad 2016Slagerij Augustinus is in de prijzen gevallen tijdens de 42e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2016. De volgende ingezonden producten van Slagerij Augustinus zijn tijdens de 42e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond:

  Rookworstsalade: GOUD met ster

  Rookworstgerecht: GOUD

  Grove rookworst: GOUD

  Fijne rookworst: GOUD


De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.


Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Slagerij Augustinus bekroond zijn met GOUD, betekent dat zij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkopen.

Kampioen Klasse Fijn
bij Arnhem Rookworststad 2015Slagerij Augustinus is weer in de prijzen gevallen tijdens de 41e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2015.

De ingezonden producten van Slagerij Augustinus zijn tijdens de 41e vakwedstrijd Arnhem Rookworststad bekroond met goud met ster. Daarmee werden wij Kampioen Klasse Fijn! Deze vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor rookworst en innovatieve rookworstproducten in Nederland.


Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd. Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de fijne rookworst en de grove rookworst bekroond zijn met goud met ster betekent dat Slagerij Augustinus een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.


Kampioen
paasveetentoonstelling 2012De paasveetentoonstelling Rhenen is een van de weinige paasveetentoonstellingen in Nederland. Het is een keuring van luxe runderen, de dikbillen van diverse rassen, zowel vlees- als weidevee en jongvee. Tijdens dit evenement zijn wij kampioen geworden.


"De Kesterense slager Augustinus lost zijn Rhenense collega Van Roekel af. Zaterdag won hij met een doos hem aangekochte Belgische Witblauwe in de categorie mannelijk slachtvee, de Paasveetentoonstelling in Rhenen. Het was een Betuwse stier, want gefokt op het bedrijf van P. van den Berg in Dodewaard. De jury was vol lof over het dier en Augustinus kon de naar Huib van Dijk, voorzitter van de marktcommissie, genoemde beker in ontvangst nemen."