ContactHoofdstraat 12
4041AD Kesteren
info@slagerijaugustinus.nl
Tel. 0488-482400

Like ons op Facebook

TijdenMa.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.

08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 18:00
08:30 - 20:00
08:30 - 16:00
Gesloten


Over ons


Slagerij / traiteur Augustinus is al 100 jaar een traditionele slagerij in Kesteren. In 2002 is de slagerij volledig gemoderniseerd en daarmee een slagerij die aan de modernste trends en wensen van de consument voldoet. Slagerij / traiteur Augustinus is een erkend leerbedrijf voor onderwijs in het slagersvak, hetgeen betekent dat wij zodanig met het slagersvak bezig zijn dat wij de jonge slagers op mogen leiden.


Bezorgen


Wij bezorgen uw bestelling in overleg. Neem contact met ons op.


Kant-en-klare maaltijden


Dagelijks bereiden wij in onze keuken verse maaltijden; hierin leveren wij steeds een gevarieerd aanbod. Zo kunt u elke dag weer iets lekkers op tafel zetten. Naast complete maaltijden leveren wij ook soepen, snacks en luxe broodjes.


Vers vlees


Voor ons rund- en varkensvlees kopen wij dieren uit de omgeving. Zo kunnen wij niet alleen een ruim assortiment leveren aan rund- en varkensvlees, maar kunnen wij ook garant staan voor een constante kwaliteit en versheid van het vlees. Ook voor de worstmakerij kunnen wij beschikken over verse ingrediënten voor het bereiden van vleeswaren en worstsoorten.


Buffetten en catering


Voor bedrijven en particulieren bieden wij prachtige buffetten en praktische catering. Hierbij kunt u denken aan een lunchverzorging met diverse belegde broodjes of overwerkmaaltijden uit eigen keuken. De maaltijden worden vers bereid en zijn daarom gezond en heerlijk van smaak. In overleg kunnen de maaltijden warm aangeleverd worden. Heeft u een receptie of bedrijfsfeest? Ook dan verzorgen wij graag de catering met saladeschotels en/of hapjes. Uiteraard alles tot in de puntjes verzorgd.