Voor ons rund- en varkensvlees kopen wij dieren uit de omgeving. Zo kunnen wij niet alleen een ruim assortiment leveren aan rund- en varkensvlees, maar kunnen wij ook garant staan voor een constante kwaliteit en versheid van het vlees.
Wij hebben een uitgebreide worstmakerij, waarin wij wekelijks met vakmanschap en liefde de heerlijkste vleeswaren en worstsoorten produceren. U proeft het ambacht terug in onze producten.
Achterham
Kookworst
Runderrookvlees
Cervelaat
Leverworst; fijn en grof
Zure zult
Grillworst
Boterhamworst
Smeerleverworst
Schouderham
Zeeuws spek
Mager gerookt spek
In onze winkel kunt u ook terecht voor een lekker stukje lamsvlees; een stukje vlees met een eigen karakter. Wij verkopen vers Hollands en Nieuw-Zeelands lamsvlees; zacht van smaak en super lekker.
Wilt u er zeker van zijn dat het product op voorraad is of u wenst een ander lamsproduct, zoals lamsgehakt of lamsrollade, neem dan even contact met ons op. Al ons lamsvlees is zowel naturel, gekruid als gemarineerd verkrijgbaar.
Lamskotelet
Lamsbout of -plak
Lamsracks
Lamsfilet
Wild of gevogelte geven door hun specifieke smaak uw maaltijd een feestelijk tintje. Wij kunnen u, op bestelling, een ruim assortiment aanbieden. Van fazant tot struisvogelbiefstuk en van wild konijn tot een wildzwijnenbout.
Uit eigen keuken komen heerlijke verse kant-en-klare gerechten; even opwarmen en u heeft een feestelijke maaltijd op tafel.
Hazenpeper
Konijn in appel/ portsaus
Hertenboeuf in jagersaus
Hazenrugfilet
Hertenbiefstuk
Tamme konijnenbout
Tamme eendenborstfilet
Wild zwijn biefstuk
Wild zwijn rugfilet
Struisvogelbiefstuk
Onze rookworsten komen uit eigen worstmakerij, waar ze bereid worden uit verse grondstoffen, diverse kruiden en specerijen. De rookworsten zijn op een ambachtelijke manier gemaakt en van zeer hoge kwaliteit. De rookworsten zijn op diverse gewichten verkrijgbaar.
Fijne rookworst
Grove rookworst
Runderrookworst
Zoutloze rookworst
Eenpersoons rookworst
Voorgegaarde worst
Weivlees; lekker rundvlees, fijn van draad, botermals en vol van smaak. Dat is ons vlees, afkomstig van eigen weilanden. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Wij zijn gespecialiseerd in de productie van rundvlees. Door de jarenlange ervaring en de continu hoge vleeskwaliteit is ons vlees een begrip geworden.
De runderen hebben een goed leven. Iedere dag worden de runderen met aandacht en respect verzorgd. Ze hebben rust, zomers alle ruimte in de wei en krijgen alleen de allerbeste voeding. Door natuurlijke en diervriendelijke fok van de runderen is het vlees mooi rood van kleur, heerlijk van smaak en botermals.
Binnen hebben de runderen alle ruimte in ruime hokken op stro. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om vrij rond te lopen in de weilanden in het rivierengebied van Kesteren. Dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees.
Wilt u een keer net even wat anders bij uw maaltijd? Probeer dan ons Black Angus rundvlees. Dit rundvlees is iets rijper en daardoor vol van smaak. Dit vlees onderscheidt zich dus met name in smaak, maar ook in marmering. De dieren worden minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed met maïs en corn. Dit zorgt voor de heerlijke en sappige smaak van het vlees. In onze slagerij vindt u heerlijke Black Angus bout, entrecote en rib eye. Op de foto ziet u Black Angus rostbraten - dry aged.