Vers vleesVoor ons rund- en varkensvlees kopen wij dieren uit de omgeving. Zo kunnen wij niet alleen een ruim assortiment leveren aan rund- en varkensvlees, maar kunnen wij ook garant staan voor een constante kwaliteit en versheid van het vlees.


WorstmakerijWij hebben een uitgebreide worstmakerij, waarin wij wekelijks met vakmanschap en liefde de heerlijkste vleeswaren en worstsoorten produceren. U proeft het ambacht terug in onze producten.

Onze aanradersAchterham

Kookworst

Runderrookvlees

Cervelaat

Leverworst; fijn en grof

Zure zult

Grillworst

Boterhamworst

Smeerleverworst

Schouderham

Zeeuws spek

Mager gerookt spek


LamsvleesIn onze winkel kunt u ook terecht voor een lekker stukje lamsvlees; een stukje vlees met een eigen karakter. Wij verkopen vers Hollands en Nieuw-Zeelands lamsvlees; zacht van smaak en super lekker.

Wilt u er zeker van zijn dat het product op voorraad is of u wenst een ander lamsproduct, zoals lamsgehakt of lamsrollade, neem dan even contact met ons op. Al ons lamsvlees is zowel naturel, gekruid als gemarineerd verkrijgbaar.

In ons assortimentLamskotelet

Lamsbout of -plak

Lamsracks

Lamsfilet


Wild en gevogelteWild of gevogelte geven door hun specifieke smaak uw maaltijd een feestelijk tintje. Wij kunnen u, op bestelling, een ruim assortiment aanbieden. Van fazant tot struisvogelbiefstuk en van wild konijn tot een wildzwijnenbout.

Kant-en-klaar gerechten

Uit eigen keuken komen heerlijke verse kant-en-klare gerechten; even opwarmen en u heeft een feestelijke maaltijd op tafel.Hazenpeper

Konijn in appel/ portsaus

Hertenboeuf in jagersaus

Hazenrugfilet

Hertenbiefstuk

Tamme konijnenbout

Tamme eendenborstfilet

Wild zwijn biefstuk

Wild zwijn rugfilet

Struisvogelbiefstuk


RookworstOnze rookworsten komen uit eigen worstmakerij, waar ze bereid worden uit verse grondstoffen, diverse kruiden en specerijen. De rookworsten zijn op een ambachtelijke manier gemaakt en van zeer hoge kwaliteit. De rookworsten zijn op diverse gewichten verkrijgbaar.

In ons assortimentFijne rookworst

Grove rookworst

Runderrookworst

Zoutloze rookworst

Eenpersoons rookworst

Voorgegaarde worst


RundvleesWeivlees; lekker rundvlees, fijn van draad, botermals en vol van smaak. Dat is ons vlees, afkomstig van eigen weilanden. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Wij zijn gespecialiseerd in de productie van rundvlees. Door de jarenlange ervaring en de continu hoge vleeskwaliteit is ons vlees een begrip geworden.

De runderen hebben een goed leven. Iedere dag worden de runderen met aandacht en respect verzorgd. Ze hebben rust, zomers alle ruimte in de wei en krijgen alleen de allerbeste voeding. Door natuurlijke en diervriendelijke fok van de runderen is het vlees mooi rood van kleur, heerlijk van smaak en botermals.

Binnen hebben de runderen alle ruimte in ruime hokken op stro. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om vrij rond te lopen in de weilanden in het rivierengebied van Kesteren. Dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees.Black Angus
De champagne onder het rundvleesWilt u een keer net even wat anders bij uw maaltijd? Probeer dan ons Black Angus rundvlees. Dit rundvlees is iets rijper en daardoor vol van smaak. Dit vlees onderscheidt zich dus met name in smaak, maar ook in marmering. De dieren worden minimaal 100 dagen hoofdzakelijk gevoed met maïs en corn. Dit zorgt voor de heerlijke en sappige smaak van het vlees. In onze slagerij vindt u heerlijke Black Angus bout, entrecote en rib eye. Op de foto ziet u Black Angus rostbraten - dry aged.